Virgoleads , voor leads met toekomst

Sinds kort zijn mijn partner en ik een contract aangegaan bij leadprovider Virgoleads in Turnhout. 
Een 6 tal jaar geleden hebben wij samen een datingbureau opgestart zowel online als face 2 face. Onze taken zijn redelijk sec verdeeld. Mijn partner neemt de administratieve en financiële kant op zich en ik de contacten, de profilering enzv. Daarnaast hebben we nog twee mensen in dienst genomen. 

Om onze klantenportefeuille te vergroten, zijn we dus op zoek gegaan naar een ‘leadprovider’ zoals mijn partner het benoemt. Ik ken er niks van, maar ik vertrouw er 100% op dat mijn partner wel weet waar hij mee bezig is. 

 

En dus heeft hij een tijdje geleden contact opgenomen met de organisatie Virgoleads. En niet zonder succes. Het is opvallend dat de efficiënte en exclusieve manier van werken door Virgoleads, zijn vruchten afwerpt. We kunnen nu meer gericht reclame maken en alleen de mensen die écht met ons in zee willen gaan, daar gaan we mee verder.