Verleg je grenzen met Virgoleads


Om ons te helpen bij de leadgeneratie of leadgeneration door middel van Pull marketing,  in binnen- en buitenland, hebben wij beroep gedaan op virgoleads uit Turnhout. 

Mijn zakenpartner en ikzelf zijn sinds kort de trotse eigenaars van ons ‘eigenzinnig’ reisbureau. Wij maken solo- en groepsreizen op maat. We hebben elkaar leren kennen in het buitenland, beiden op vakantie in het zelfde land, hetzelfde hotel. En daar is een duurzame vriendschap en zakenrelatie uit gegroeid. 

De reiskriebels hebben ons dus samen gebracht en bracht er ons ook toe om samen een reisbureau op te starten. Het is voor ons belangrijk dat wij zo gericht mogelijk te werk kunnen gaan. En daar heeft Virgoleads ook een aandeel in. Zij doen de leadgeneratie exclusief voor ons bedrijf. Ze filteren eigenlijk de leads die wel aantrekkelijk zijn, van de rest. 

Het is een kleine investering voor ons bedrijf, maar met het oog op zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan. En dat werpt zeker zijn vruchten af. We zijn heel erg tevreden over de resultaten.