Nieuwe leads, een fluitje van een cent dankzij Virgoleads


Virgoleads
 uit Turnhout helpt ons bij het genereren van leads binnen het B2B en B2C segment

Wij zijn een on-line bedrijf voor kantoorbenodigdheden. Wij leveren papierwaren, printer supplies, presentatiemiddelen, magazijnartikelen, etc. aan prijsbewuste instellingen, bedrijven en particulieren. 
Ons assortiment is meestal direct leverbaar binnen Vlaanderen en Wallonië. Maar een groot deel van het assortiment is ook direct leverbaar via een groot internationaal netwerk. 

Het verschil tussen onze aanpak en dat van andere on-line bedrijven zit in de persoonlijke aanpak die wij hanteren. Als je naar onze kantoren belt, krijgt u geen callcenter aan de lijn, maar één van onze klantvriendelijke medewerkers.

Nu de concurrentie on-line steeds groter wordt, hebben we beroep gedaan op Virgoleads, zodat we meer gericht op zoek kunnen gaan naar potentiële klanten. Virgoleads helpt ons bij het genereren van leads, die wij dan binnen halen door aantrekkelijke offertes voor te leggen. Elke productgroep binnen ons assortiment is concurrerend geprijsd. Dus wij verzekeren dat de klanten bij kopen aan de scherpste prijzen.